Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä

FIN
AUTOKAMERA DASH CAM  65W GARMIN

AUTOKAMERA DASH CAM 65W GARMIN

  • Tuotenumero 880-DC65
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus muissa toimipisteissä
+
-

Pieni ja huomaamaton Dash Cam 65W -autokamera tekee muutakin kuin vain kuvaa ajon aikana. Laite käynnistää kuvauksen automaattisesti ja tallentaa videolle, jos tien päällä sattuu jotain poikkeuksellista. Dash Cam 65W on varustettu laajalla 180 asteen kuvakulmalla, jossa näkyy enemmän ajoneuvon ympäristöä, myös risteävä liikenne. Laite tuottaa korkealaatuista 1080p -videomateriaalia, ja on varustettu varoituksilla kuljettajalle, joihin kuuluvat törmäys- ja kaistavaroitukset, liikennevalo- ja nopeusvalvontakameravaroitukset sekä ”Go”-hälytykset. Ja kun älypuhelimeen on ladattu VIRB Mobile -sovellus, videot voi synkronoida näppärästi ja langattomasti Dash Cam 65W -kamerasta puhelimeen ja jakaa ystäville.

Tärkeimmät ominaisuudet: 180 asteen kamera, laajassa 180 asteen kuvakulmassa näkyy enemmän ajoneuvon ympäristöä, myös risteävä liikenne; korkealaatuinen 2.1 megapikselin kamera, 1080p videokuvaformaatti, resoluutio 1920x1080. Pieni ja huomaamaton tuulilasiin kiinnitettynä. Hallitse laitetta äänellä ja pidä kädet koko ajan ratissa; sanomalla “OK, Garmin” laite tallentaa videon, ottaa kuvan, käynnistää/pysäyttää äänitallennuksen ja käynnistää/pysäyttää Travelapse -videotoiminnon. Varoittaa, jos kuljettaja ajautuu pientareen tai vastaantulevan liikenteen puolelle. Toiminnolla pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta, auton ollessa pysähdyksissä risteyksessä tai liikenneruuhkassa “Go” -hälytys ilmoittaa, kun edessä olevat ajoneuvot lähtevät taas liikkeelle. Sisäisellä Wi-Fi -yhteydellä synkronoidaan videot langattomasti Dash Cam -autokamerasta VIRB Mobile -sovellukseen, jolloin videoiden jako kavereille on helppoa. Travelapse Helppo ja hauska tapa jakaa tuntien ajon aikana kuvattua materiaalia tiivistettynä muutaman minuutin huippuhetkiin. ”Älykkäällä” pysäköintitilan-virtajohdolla kytketty Dash Cam 65 seuraa tapahtumia ajoneuvon ollessa pysäköitynä (saatavana lisävarusteena, 880-PV). Tapahtumien rekisteröinti G-sensori tallentaa automaattisesti kuvamateriaalia tapahtumista tien päällä, GPS tallentaa sijainnin, suunnan, nopeuden, päivämäärän ja kellonajan. Tapahtumahetki ja -paikka tiedetään siis aina tarkasti, hyödyllisiin varoituksiin kuuluvat törmäysvaroitin sekä liikennevalo- ja nopeusvalvontakameravaroitukset. Pakkauksen sisältö: Garmin Dash Cam 65W, matalaprofiilinen magneettiteline, ajoneuvon virtajohto, USB-kaapeli, 8 GB microSD-kortti, pikakäyttöohjeet.

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: