Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
BIO TEHOPESU TIIVISTE RASKASKALUSTO KING

BIO TEHOPESU TIIVISTE RASKASKALUSTO KING

  • Tuotenumero 118-8105
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

King Bio Tehopesu poistaa tehokkaasti maantielian, ja -filmin, tiesuolan, öljyn, rasvan sekä bitumipohjaisen lian. Toimii myös kylmällä vedellä ja sopii käyttöliuoksen laimennussuhteita muuttamalla ajoneuvojen ympärivuotiseen pesuun. Bio Tehopesu toimii sekä herjallisissa että harjattomissa pesulinjoissa, korkeapainepesukoneissa, käsin pesussa ja kuumapesukoneissa. Levitykseen suositellaan matalapainelevitystä (vaikutusaika 2 - 5 min.). Soveltuu myös alumiinipintojen puhdistukseen. Käyttöohje: Laimennetaan vedellä: erittäin likaiset kohteet 1 : 2 - 4, korkeapainepesurit ja harjattomat pesulinjat kesäisin 1 : 10 - 15, talvisin 1 : 8 - 12 sekä harjapesulinjat kesäisin 1 : 20 - 25, talvisin 1 : 15 - 20. King Bio Tehopesu poistaa tehokkaasti maantielian, ja -filmin, tiesuolan, öljyn, rasvan sekä bitumipohjaisen lian. Toimii myös kylmällä vedellä ja sopii käyttöliuoksen laimennussuhteita muuttamalla ajoneuvojen ympärivuotiseen pesuun. Bio Tehopesu toimii sekä herjallisissa että harjattomissa pesulinjoissa, korkeapainepesukoneissa, käsin pesussa ja kuumapesukoneissa. Levitykseen suositellaan matalapainelevitystä (vaikutusaika 2 ? 5 min.). Soveltuu myös alumiinipintojen puhdistukseen. Käyttöohje: Laimennetaan vedellä: erittäin likaiset kohteet 1 : 2 ? 4, korkeapainepesurit ja harjattomat pesulinjat kesäisin 1 : 10 ? 15, talvisin 1 : 8 ? 12 sekä harjapesulinjat kesäisin 1 : 20 ? 25, talvisin 1 : 15 ? 20.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=892744&cartUuid=12354216&name=118-8105.pdf&type=original

  • Paino [kg]: 4,2 kg
  • Tilavuus (litra): 5 l
  • Tarvittava kappalemäärä: 1
  • 5 l

Vaihtoehtoiset tuotenumerot

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: