Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
KOTELONSUOJA

KING KOTELONSUOJA

  • Tuotenumero 118-611
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä
  • Tämän tuotteen toimitustapana vain "Nouto myymälästä"

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

King Kotelonsuoja on kehitetty auton helmakoteloiden, ovien, lattioiden, konepeltien, lokasuojien ym. suojaamiseen. Tarttuu hyvin käsiteltävään kohteeseen ja kestää hyvin sään vaikutuksia. Muodostaa ruostetta estävän pinnan. Väri: valkoinen läpinäkyvä. Käyttö: Puhdista käsiteltävät pinnat huolellisesti liasta ja rasvasta. Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Käyttöpaine 2,5-4 bar. Ruiskutusetäisyys noin 30 cm. Räjähdysvaaran välttämiseksi varmista ennen suihkuttamista, että ruisku toimii. Ruiskuta useita kerroksia. Ei saa ruiskuttaa moottoriin, jarruihin, pakoputkistoon eikä liikkuviin osiin. Voidaan levittää massaruiskulla, esim. 283-50-146109. Käyttö: Puhdista käsiteltävät pinnat huolellisesti liasta ja rasvasta. Ravista hyvin ennen käyttöä. Käyttöpaine 4-7 baria. Ruiskuta noin 30 cm:n etäisyydeltä. Varmista ennen suihkuttamista, että ruisku toimii. Muuten on räjähdysvaara. Ei saa ruiskuttaa moottoriin, jarruihin, pakoputkistoon eikä liikkuviin osiin. Väri: valkoinen läpinäkyvä.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=235159&cartUuid=12353609&name=118-611.pdf&type=original

  • Väri: Läpinäkyvä
  • Tilavuus (litra): 1 l
  • Pakkaustyyppi: Pullo
  • 1 l

Vaihtoehtoiset tuotenumerot

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: