Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
LAVAPINNOITE MUSTA RAPTOR

U-POL LAVAPINNOITE MUSTA RAPTOR

  • Tuotenumero 108-820
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä
  • Tämän tuotteen toimitustapana vain "Nouto myymälästä"

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

2-Komponenttimaali joka on kehitetty levitettäväksi avolavoihin avolava-autoissa. Uretaanikoostumus kuivuu nopeasti ja tarjoaa erinomaisen UV-suojan. Helppokäyttöinen: täytä, ravista ja ruiskuta. Erittäin riittoisa suurempienkin avolavojen maalaamiseen, riittoisuus n. 3m²/1l (sekoitettuna). Käsiteltyä pintaa ei tarvitse vahata. Kestää hyvin kulutusta sekä suojaa ruosteelta, suolalta, kosteudelta ja äärilämpötiloilta. Luo vedenkestävän, joustavan, ääntä ja tärinää eristävän pinnan. Tuotteen voi levittää ruiskupistoolilla, telalla tai pensselillä jolloin saadaan erilaisia pintoja. Pakkaus sisältää: 4 x 710 ml pohja-ainetta ja 950 ml kovettajaa. Sekoitussuhde: 3:1 pohja-aine: kovettaja. Avoin aika +20°C asteessa: 60 min. Kosketuskuiva +20°C asteessa: alle 1 h ennen kalvon muodostumista. Ohut kalvo kovettuu 2-3 päivässä. Paksu kalvo kovettuu 5-7 päivässä. Voidaan levittää alkuperäisiin pintakäsiteltyihin pintoihin. Pinnan täytyy olla kevyesti hiottu ja vapaa liasta ja ruosteesta. Paljaalle metallille suositellaan käytettäväksi sopivaa ETCH-primeriä, esim. U-POL ACID#8 (108-A801 450ml aerosoli ja 108-A811 1l tölkki). Käyttö: Lisää pohja-ainepulloon kovettajaa 238 ml. Sulje korkki ja ravista pulloa voimakkaasti 2 min. Poista korkki ja kiinnitä ruiskupistooli, jossa ilmanpaine on säädetty 2,76-4,82 BAR (40-70 PSI). Levitä. Useampia kerroksia voidaan lisätä jättämällä 60 minuutin kuivumisaika kerroksien välille. Tarvittaessa voidaan korjausmaalaus toteuttaa pinnan puhdistamisen ja öljyn tai rasvan poistamisen jälkeen. Moniväriefekti saadaan levittämällä ensin yksi väri ja antamalla tämän kuivua ja sitten levittämällä päälle toinen väri sekä kasvattamalla etäisyyttä kohteesta ja muuttamalla ruiskutusnopeutta. Ihannelämpötila on +20°C astetta, missä ilmankosteus on alle 60%. Älä aseta raskaita painoja pinnan päälle ennen kuin se on täysin kuivunut.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=945870&cartUuid=12353270&name=108-820.pdf&type=original

  • 3,8 l

Vaihtoehtoiset tuotenumerot

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: