Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
LIIMAMASSA SIKAFLEX-221, VALKOINEN

LIIMAMASSA SIKAFLEX-221, VALKOINEN

  • Tuotenumero 103-2211
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

Patruuna. Sikaflex-221 on korkealaatuinen, monikäyttöinen ja valumaton 1-K polyuretaaniliima- ja tiivistemassa, joka kovettuu ilmankosteudesta. Liimaa ja tiivistää luotettavasti useimpia materiaaleja muodostaen pysyvästi elastisen, tiiviin ja lujan liitoksen. Kestää pitkäaikaisesti: vettä, merivettä, kalkkivettä, jätevettä, nestemäisiä pesuaineita, laimeita happoja ja emäksiä. Lyhytaikaisesti: polttoaineita, mineraaliöljyjä, kasvi- ja eläinrasvoja ja öljyjä. Ei kestä: happoja, emäksiä, alkoholia ja liuottimia. Tuote soveltuu mm. seuraaville materiaalipinnoille: puu, metallit, metalliprimerit ja maalipinnat (2-K), keraamiset pinnat ja muovit. Hajuton, sään ja ikääntymisen kestävä. Ei aiheuta korroosiota, voidaan hioa sekä ylimaalata yleisimmillä maalityypeillä. NSF-hyväksytty satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Lämpötilankesto -40°C...+90°C ja lyhytaikaisesti +140°C (1h). Kosketuskuiva n. 60 min ja avoinaika n. 45 min (+23°C). Kutistuminen n. 5%. Kovuus Shore A n. 40. Vetolujuus n. 1,8 N/mm². Murtovenymä n. 500 %. Repäisylujuus n. 6 N/mm.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=720740&cartUuid=12354403&name=103-2211.pdf&type=original

  • Paino: 0,31 kg
  • Tilavuus: 0,31 l
  • Tarv. kappalem.: 1
  • 310 ml

Vaihtoehtoiset tuotenumerot

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: