Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
METALLIKITTI

MOTIP METALLIKITTI

  • Tuotenumero 104-00086
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä
  • Tämän tuotteen toimitustapana vain "Nouto myymälästä"

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

Korkealaatuinen 2-komponenttinen metallikitti sopii hyvin tasoittamaan pieniä epätasaisuuksia teräs-, alumiini-, puu-, betoni-, ja polyesteripinnoilta. Alumiini pigmenttien ansiosta kitti on helposti kiinnittyvä ja erinomainen laajojen pintojen käsittelyyn. Tuote on elastinen ja helppo hioa. Voidaan päälle maalata kaikilla maalausmenetelmillä. Voidaan levittää jopa kahden sentin kerroksina. Työstöaika n. 3-5 min. Hiottavissa n. 30 min. Päällemaalattavissa n. 60 min. Lämmönkesto 120°C asti. Käyttö: Suositeltava työstölämpötila +15°C - +25°C. Irrota vanha maali ja ruoste. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Lisää tarvittava määrä kovetinta (n. 2,5%). Levitä halutun (max. 2 cm) paksuisina kerroksina. Odota että kitti on kovettunut ja hio tarvittaessa ja viimeistele hienokitillä 104-000156.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=198201&cartUuid=12353562&name=104-00086.pdf&type=original

  • Paino [kg]: 0,25 kg
  • Pakkaustyyppi: Rasia
  • 0,25 kg
Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: