Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä

FIN
POHJAMAALI MUSTA

MOTIP POHJAMAALI MUSTA

  • Tuotenumero 104-04052
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus muissa toimipisteissä
+
-

Nopeasti kuivuva pohjamaali käsitellyille ja ei käsitellyille puu-, metalli-, alumiini-, lasi- ja kivipinnoille. Pohjamaalilla on erinomaiset peitto- ja täyttöominaisuudet ja se estää myös ruostetta vastaan. Helppo hioa sekä märkä- että kuivahionnalla (alkaen karkeus 400). Päällemaalattavissa yleisimmillä maalaus menetelmillä. Käyttö: Maalattavan pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Aerosolin tulee olla huoneenlämpöinen. Suositeltava käsittelylämpötila: +15°C - +25°C. Ravista purkkia voimakkaasti kaksi minuuttia. Kokeile maalin soveltuvuutta ensin pienelle koealueelle. Suihkuta noin 25-30 cm:n etäisyydeltä useita ohuita kerroksia. Ravista purkkia aina, ennen kuin maalaat uuden kerroksen. Käytön jälkeen puhdista venttiili kääntämällä purkki ylösalaisin ja painamalla suutinta noin viisi sekuntia.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=945870&cartUuid=12353270&name=104-04052.pdf&type=original

  • 500 ml
Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: