Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
SPRAYKITTI

MOTIP SPRAYKITTI

  • Tuotenumero 104-04062
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä
  • Tämän tuotteen toimitustapana vain "Nouto myymälästä"

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

Nopeasti kuivuva spray kitti erinomaisilla täyttö- ja levittymisominaisuuksilla pienten epätasaisuuksien hoitoon käsitellyllä ja ei käsitellyllä puu-, metalli- ja alumiinipinnoilla. Helppo hioa sekä märkänä, että kuivana (alkaen karkeudesta 400). Lämmönkesto max. +110°C. Väri: beige/harmaa. Käyttö: Maalattavan pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Aerosolin tulee olla huoneenlämpöinen. Suositeltava käsittelylämpötila: +15°C - +25°C. Ravista purkkia voimakkaasti kaksi minuuttia. Kokeile maalin soveltuvuutta ensin pienelle koealueelle. Suihkuta noin 25-30 cm:n etäisyydeltä useita ohuita kerroksia. Ravista purkkia aina, ennen kuin maalaat uuden kerroksen. Spraykitin kovettumisen jälkeen hio pinta märkänä tai kuivana (karkeus 400). Ennen pintamaalin maalaamista käytä pohjamaalia. Käytön jälkeen puhdista venttiili kääntämällä purkki ylösalaisin ja painamalla suutinta noin viisi sekuntia.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=198201&cartUuid=12353562&name=104-04062.pdf&type=original

  • Sisältö [ml]: 400 ml
  • 400 ml

Vaihtoehtoiset tuotenumerot

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: