Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
AUTOMAALI

MOTIP AUTOMAALI

  • Tuotenumero 104-44600
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

Korkealaatuiset Motip Kompakt -automaalit kattavalla valikoimalla eri sävyjä. Valikoimassa on sekä tavallisia että metallinhohtosävyjä. Sävymaalit ovat akryylipohjaisia. Valikoimasta löytyy sopiva sävy suoraan ajoneuvon värikoodin mukaan. Jollei värikoodia ole tiedossa, alkuperäistä vastaava sävy voidaan etsiä sävymalliviuhkan avulla. Viuhkavertailu kannattaa tehdä, vaikka oikea sävy löytyisikin koodin mukaan, koska värit usein muuttuvat ajan myötä UV-valon vaikutuksesta. Viereiset sävyt voivat sopia pintaan paremmin. Käyttö: Maalattavan pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Irrota vanha irtomaali ja ruoste. Hio pinta ja suihkuta pintaan sopivaa pohjamaalia. Kun pinta on kuivunut, hio se (karkeus 600). Kuivaa ja puhdista pinta. Maalin tulee olla huoneenlämpöistä. Ravista purkkia voimakkaasti kaksi minuuttia. Kokeile maalin soveltuvuutta ensin pienelle koealueelle. Suihkuta noin 25?30 cm:n etäisyydeltä useita ohuita kerroksia, 3-5 minuutin välein. Ravista purkkia aina, ennen kuin maalaat uuden kerroksen. Puhdista venttiili käytön jälkeen kääntämällä purkki ylösalaisin ja painamalla suutinta noin viisi sekuntia.

Käyttöturvallisuustiedote

http://koivunen.extranet.materialbank.net/NiboWEB/KoivunenExtranet/getFile.do?cart=true&ticket=945870&cartUuid=12353270&name=104-41000+-+104-46999.pdf&type=original

  • Väri: Sininen
  • Maali: Akryylimaali
  • Sisältö [ml]: 400 ml
  • Pakkaustyyppi: Painepakkaus
  • 400 ml
Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: