Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Valittu myymälä Valitse myymälä

FIN

KÄYTTÄJÄSOPIMUS JA REKISTERISELOSTE9.5.2018

KÄYTTÄJÄSOPIMUS

1. Yleistä

  • 1.1. Rekisteröitymällä tai tilaamalla tuotteita Fixusnet-verkkokaupan (jäljempänä Palvelu) kautta Palvelun käyttäjä (Asiakas) hyväksyy ja sitoutuu Koivunen Oy:n (Palvelun tuottaja) ja Fixus-liikkeiden (Liike) tässä määrittelemiin sopimusehtoihin.
  • 1.2. Palvelun tuottajan yhteystiedot: Koivunen Oy, PL 115, 00701 Helsinki. Y-tunnus 0110111-0.
  • 1.3. Palvelun kaikki oikeudet pidätetään Palvelun tuottajalla. Palvelun tuottajalla on tarvittaessa oikeus muuttaa sopimusehtoja. Muutoksista tiedotetaan Asiakasta päivittämällä muutokset Palvelun sopimusehtoihin. Käyttämällä Palvelua Asiakas sitoutuu muuttuneisiin ehtoihin.

2. Palveluun rekisteröityminen

  • 2.1. Palvelua voivat käyttää kaikki oikeustoimikelpoiset luonnolliset henkilöt Suomessa.
  • 2.2. Palvelun käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä.
  • 2.3. Rekisteröityessään Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta, sekä salasanan ja käyttäjätunnuksen käytöstä ja säilytyksestä.
  • 2.4. Rekisteröitymällä Palvelun käyttäjäksi Asiakas:
  • 2.4.1. Voi halutessaan saada ajankohtaisia markkinointiviestejä Palvelusta ja sen tuotteista, sekä Palveluun liittyneiltä kolmansilta osapuolilta, eli Fixus-jälleenmyyjiltä ja -korjaamoilta.
  • 2.4.2. Auttaa Palvelun tuottajaa kehittämään Palvelua entistä paremmin tyydyttämään Asiakkaan tarpeita.
  • 2.4.3. Palvelussa voidaan käyttää evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä (esim. mahdollistamaan sen, että Asiakkaan ei ole välttämätöntä syöttää kirjautumistietojaan joka kerta uudelleen). Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja voidaan käyttää myös verkkopalvelun käytettävyyden ja käytön analysoimiseksi, turvallisuuden parantamiseksi, käytön seurantaan ja palvelun kehittämiseksi.

    Evästeitä ja niistä saatua tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun viestinnän, mainonnan ja sisällön tuottamiseen verkkopalvelussa (esim. vierailtuasi verkkosivustollamme voimme mainostaa aiemmin katselemiasi tuotteita ja niihin liittyviä muita tuotteita sivustollamme tai kumppaneidemme verkkosivustoilla), sivuston kehittämiseen sekä markkinointitoimenpiteiden mittaamisessa ja optimoinnissa.

    Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin palvelujen toimivuudelle, joten Koivunen ei takaa kaikkien palvelujen toimivuutta, jos evästetoiminnallisuus ei ole käytössä.

    Palvelun tuottajan verkkopalvelun markkinointiyhteistyökumppaneiden evästeet mahdollistavat markkinoinnin kohdentamisen ja mittaamisen myös muiden markkinointiyhteistyöhön osallistuvien yritysten internetsivustoilla ns. mainosverkostossa.

    Asiakas voi halutessaan estää evästeisiin perustuvan kiinnostusalueidensa mukaisen mainonnan tai sisällön kohdentamisen osoitteessa: http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.

    Asiakastietojen käyttämistä Facebook-mainosten kohdistamisessa voi rajoittaa täällä: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.

    Palvelujen käytettävyyden parantamiseksi Palvelun tuottaja voi tehdä tutkimuksia, joissa tallennetaan tietoa esimerkiksi Asiakkaan yksittäisellä verkkosivulla tekemistä klikeistä.
  • 2.5. Rekisteröityminen on maksutonta.
  • 2.6. Palvelun tuottajalla on oikeus tarvittaessa evätä rekisteröityminen tai sulkea jo rekisteröity käyttäjätunnus.

3. Asiakkaan tiedot ja niiden käyttö

  • 3.1. Asiakkaan tiedot tallennetaan Asiakasrekisteriin, kun Asiakas tilaa tuotteita tai rekisteröityy Palvelun käyttäjäksi.
  • 3.2. Rekisteröityvästä Asiakkaasta tallennettavat tiedot ovat: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, ajoneuvon rekisterinumero, käyttäjätunnus, salasana ja liike, jonka asiakkaaksi Asiakas rekisteröityy.
  • 3.3. Asiakkaan tietoja voidaan käyttää Fixus-ketjun tarjouksien ja tiedotteiden välittämiseen. Tietoja ei luovuteta Fixus-ketjun jälleenmyyjiä ja korjaamoita lukuun ottamatta kolmansille osapuolille ilman lain asettamaa velvoitetta.
  • 3.4. Palvelun tuottaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Asiakkaan tietoja viranomaisille, mikäli Asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

4. Asiakkaalla on mahdollisuus tarkastaa, muuttaa tai poistattaa itseään koskevat tiedot rekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpidosta vastaavaan henkilöön. (Kts. rekisteriseloste alla)

5. Luettelo- ja tuotevastuu

  • 5.1. Sähköisessä luettelossa olevat tiedot pohjautuvat tavarantoimittajilta saatuihin tuote- ja sopivuustietoihin. Palvelu ja Palvelun tuottaja ei vastaa mahdollisista virheellisyyksistä tuote- ja sopivuustiedoissa.
  • 5.2. Asiakkaan palvelun nopeuttamiseksi ja oikean osan varmistamiseksi kannattaa Asiakkaan ajoneuvosidonnaisten osien tilauksen yhteydessä ilmoittaa ajoneuvon rekisterinumero. Palveluntuottajalla on tällöin mahdollisuus verrata tilattujen osien soveltuvuutta ilmoitettuun ajoneuvoon. Palveluntuottaja ei kuitenkaan vastaa tietojen oikeellisuudesta.
  • 5.3. Tuotteille myönnettävä takuu vaihtelee tuotteittain. Takuuajat ovat aina vähintään:
  • 5.3.1. Auton varaosat: 12 kk tai 20 000 km aiemmin saavutetun rajan mukaan
  • 5.3.2. Tarvike- ja lisävarustelinjat: 6 kk
  • 5.3.3. Työkalut, koneet ja laitteet, sähkötyökalut, puutarhatyökalut, painepesurit, imurit: Kuluttajakäytössä 1 vuosi käytettäessä siihen tarkoitukseen, johon tuote on valmistettu.
  • 5.3.4. Pienkoneakut: 6 kk.
  • 5.4. Tuotteille myönnettävä takuu rajoittuu, mikäli voidaan osoittaa, että tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä tai asennuksesta, tuotteen käytöstä kilpailutoiminnassa tai muusta Asiakkaan vastuulla olevasta seikasta.
  • 5.5. Tuotteen takuuhakemus tulee tehdä tuotteen toimittaneeseen Liikkeeseen, joka käsittelee asian edelleen Palveluntuottajan ja tavaran valmistajan kanssa.

6. Tietojen käyttöoikeus

  • 6.1. Verkkokaupassa esitettyjä tietoja, ja erityisesti koko tietokantaa, ei saa kopioida. Tietojen tai koko tietokannan kopiointi ja välittäminen edelleen ja/tai näiden toimintojen antaminen kolmansien osapuolten tehtäväksi on kielletty ilman Palvelun tuottajan ja TecDocin kirjallista suostumusta. Kiellon rikkominen katsotaan tekijänoikeusloukkaukseksi, ja siitä voidaan asettaa syytteeseen.

7. Tuotteiden tilaaminen ja niiden toimitus

  • 7.1. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.
  • 7.2. Asiakas valitsee Palvelun aloitussivulla Liikkeen, johon haluaa osoittaa tilauksensa. Tilauksia toimitetaan vain Palveluun liittyneiden Liikkeiden kautta.
  • 7.3. Liikkeen valinnan jälkeen Asiakkaalla on mahdollisuus selailla tarjottua valikoimaa hintatietoineen. Hinnat voivat vaihdella liikkeittäin. Palvelun tuottaja ja Liike pidättävät itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.
  • 7.4. Asiakas siirtää haluamansa tuotteet tilauskoriin. Tilauskorista Asiakas näkee valittujen tuotteiden lukumäärän, yhteenlasketun lukumäärän, tuotteiden hinnat, sekä loppusumman. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut tilausmäärät ovat halutun mukaisia.
  • 7.5. Tilauskorin hyväksyminen, maksaminen ja tilauksen lähettäminen edellyttää Asiakkaan tietojen syöttöä. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta. Tilauksen jättävän Asiakkaan pakolliset tiedot ovat: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköposti ja puhelinnumero. Lisäksi Asiakas voi halutessaan antaa myös ajoneuvonsa rekisteritunnuksen, jota käytetään tilattujen tuotteiden sopivuuden varmistamiseksi sekä mahdollisten korvaavien tuotteiden tarjoamiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseksi. Mikäli Asiakas haluaa maksaa tilauksensa laskulla tai osamaksulla, on myös henkilötunnus pakollinen tieto. Henkilötunnusta ei tallenneta kaupan kantaan. Palvelun maksutapahtumat välittää ulkoinen palveluntarjoaja (Klarna) ja maksujen välityksen osalta noudatetaan Klarnan sopimusehtoja. Asiakas pääsee tutustumaan Klarnan sopimusehtoihin ennen maksutavan valintaa.
  • 7.6. Liikkeen varastossa olevat tuotteet ovat noudettavissa heti kun Liike on lähettänyt siitä vahvistuksen Asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Palveluntuottajan varastossa olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti noudettavissa Liikkeestä kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppu Palveluntuottajan varastosta, Liike ilmoittaa arvioidun toimitusajan tai ehdottaa korvaavaa tuotetta.
  • 7.8. Tuotteiden toimitus tapahtuu noutaen Liikkeestä, tai muutoin tarjolla olevan toimitusmuodon kautta. Asiakas sitoutuu noutamaan tilaamansa tuotteet Liikkeestä kohtuullisen ajan kuluessa. Tilauksen peruuttamisesta on ilmoitettava suoraan Liikkeeseen mahdollisimman pian. Asiakkaalla on mahdollisuus perua tilaus vielä noudon yhteydessä, mikäli tuote ei vastaa Asiakkaan tarpeita.

8. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet

  • 8.1. Rekisteröitynyt Asiakas vastaa asiakastunnuksellaan ja salasanoillaan tapahtuvasta Palvelun käytöstä ja sen ehtojen mukaisuudesta.
  • 8.2. Asiakas vastaa kaikista Palvelun käytön edellyttämistä kustannuksista liittyen tarvittavan laitteiston, ohjelmistojen ja tietoliikenneyhteyksien hankintaan.
  • 8.3. Asiakas vastaa siitä, että tilauksen liitteenä annetut yhteystiedot ovat totuudenmukaisia. Väärinkäytökset, kiusanteko ja toiseen lukuun tilaaminen käsitellään viranomaisasiana.

9. Muut ehdot

  • 9.1. Palveluntarjoaja ja Liike eivät vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä Palvelussa.

10. Riitojen ratkaisu

  • 10.1. Tätä sopimusta koskevat riita-asiat Asiakkaan ja Palveluntarjoajan välillä ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Asiakkaan ja Liikkeen väliset riita-asiat ratkotaan lähimmässä alioikeudessa.

REKISTERISELOSTE

Fixusnet.fi -verkkokaupan rekisteriseloste

Rekisteriselostetta pidetään yllä Henkilötietolain 10 §:n vaatimusten sekä EU:n tietosuojadirektiivin mukaisesti. Selosteesta selviää mitä tietoja kerätään, rekisteröidyn oikeudet, mihin kerättyjä tietoja käytetään sekä se miten niitä ylläpidetään ja säilytetään.

1. Rekisterinpitäjä

  • Yritys: Koivunen Oy
  • Osoite: Malminkaari 12
  • Postinumero: 00700
  • Postitoimipaikka: Helsinki

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

  • Yhteyshenkilö: Jonna Hanhisuanto
  • Puhelin: 010 650 1205
  • Sähköposti: jonna.hanhisuanto(at)koivunen.fi

3. Rekisterin nimi

Fixus-verkkokaupan Asiakasrekisteri – Suomi.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/ rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin henkilötietoja käytetään Fixus-verkkokaupan tilausten käsittelyyn, sekä tilaustietojen arkistointiin, tilastointiin ja analysoitiin. Saatuja rekisteritietoja käytetään edelleen nettikaupan ja yksittäisten Fixus-jälleenmyyjien ja -korjaamoiden asiakassuhteiden, palvelun ja valikoiman kehittämiseen.

Saatuja rekisteritietoja ei käytetä markkinointiin ilman henkilön suostumusta. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain asettamien vaatimusten mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot ja yhteystiedot tilausten yksilöimiseksi; etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka. Tietosisältöön voidaan kirjata myös ajoneuvon rekisterinumero. Tiedot asiakkaiden tilauksista kerätään tilastointia varten, tällöin tilausten tiedot eivät ole yhdistettävissä henkilötietoihin.

6. Rekisteröidyn oikeudet tietojen tarkistamiseen, muuttamiseen ja poistamiseen

Rekisteröitynyt käyttäjä voi kirjautumalla palveluun tai ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpidosta vastaavaan henkilöön tarkastaa ja muuttaa omia tietojaan. Rekisteröitynyt käyttäjä ja asiakas voi tarkistaa, muuttaa ja poistattaa itseään koskevat tiedot rekisteristä osoittamalla kirjallisen pyynnön rekisterin ylläpidosta vastaavalle henkilölle.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys-, asiakkuus- ja ajoneuvotiedot saadaan kuluttajan rekisteröityessä käyttäjäksi tai tilatessa tuotteita.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja yhteystietoja suoramarkkinointiin. Luovutettavat tiedot ovat tällöin nimi-, osoite- ja ajoneuvon rekisterinumerotietoja. Asiakkaalla on milloin tahansa oikeus kieltää tietojen luovutus ilmoittamalla siitä kirjallisesti rekisterin pitäjälle. Rekisteristä ei luovuteta tietoja Suomen ulkopuolelle. Muutoin rekisteristä luovutetaan tietoja vain viranomaisten lakiin perustuvasta pyynnöstä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Konekielinen aineisto sijaitsee palomuurin taakse sijoitetulla palvelimella, joka on sijoitettu suljettuun konesaliin. Palvelimelle kytkeytyminen vaatii salasanan ja käyttäjätunnuksen, jotka on rajattu yksilöidyille käyttäjille Koivunen Oy:n toimesta.

Mahdollisia häiriötilanteiden aiheuttamia ongelmia vastaan suojaudutaan asiakasrekisterin varmennuskopioinnilla määräajoin.