Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan!

X

Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta.

Sijaintitietoa käytetään ainoastaan lähimpien myymälöiden näyttämiseksi

Valitse myymälä

Huom! Verkkokaupan käyttö edellyttää evästeiden sallimista. Tarkista selaimesi asetukset.

Valittu myymälä Valitse myymälä
FIN
NOPEUSNÄYTTÖ GPS

K27 NOPEUSNÄYTTÖ GPS

  • Tuotenumero 880-GPS
  • Saatavuus
  • Katso saatavuus eri toimipisteissä

Tarkista myymäläkohtainen hinta ja saatavuus sekä lisää ostoskoriin valitsemalla myymälä.

Digitaalinen GPS-nopeusnäyttö lähes kaikkiin ajoneuvoihin. Kiinnitys imukuppikiinnikkeellä tai kaksipuolisella tarralla kojelautaan. Ajo­neuvon nopeuden seuraaminen helpottuu ja samalla myös liikenneturvallisuus parantuu, kun katsetta ei tarvitse laskea alas mittaristoon. Näytön tiedot: Ajoneuvon nopeus, kompassi, ylinopeusvaroitin, väsymysmuistutus, satelliittien määrä, kirkkauden manuaalinen tai automaattinen säätö, hälytysäänen katkaisin, automaattinen virrankatkaisu*.

Soveltuu mainiosti myös ajo-opettajalle nopeuden tarkkailuun opetusajoneuvoissa. Koko 2,2”, helppo asennus (Plug & Play), kytketään auton USB-pistokkeeseen (Mikäli autossa ei ole USB-pistoketta, lisävarusteena saatavana esim. USB-laturi 929-USB2). Käynnistyy ja sammuu automaattisesti*. Valittavissa kilometri- tai mailinäyttö. Pakkauksen sisältö: digitaalinen nopeusmittari, USB-kaapeli (pituus 2,5 m), kaksipuolinen teippi, imukuppikiinnike ja käyttöopas.

 *Automaattinen virrankatkaisu ei toimi vanhemmissa automalleissa, joissa on jatkuva virta tupakansytyttimessä.

 

Kopioi sivun osoite leikepöydälle

Katso myös: